STATUS UPDATED!
FEEL FREE TO ASK~
Tutorial Blog ^_^: Overlapping Hearts Bookmark

Sekiranya anda berminat untuk membaca artikel Islam, info semasa, kisah nabi, kisah pengajaran dan lain-lain, bolehlah pergi ke Khaleefah Allah ^_^ Followlah blog ini dan blog itu sekiranya berbaloi untuk difollow. Sebarang ulasan adalah amat amat amat amat diharapkan.
Any Requests or Questions?

Jom, tukar link~

Overlapping Hearts Bookmark

27091432H
Lama rasanya tak menulis di sini. Namun begitu, belakangan ini kelihatannya, bilangan follower untuk blog ini meningkat secara mendadak http://www.smileycodes.info berbanding blog Khaleefah Allah (jenguk-jenguklah juga blog tu kalau sudi). Inilah akibat kesibukan belajar. Tahukan, aku masih pelajar sekolah...http://www.smileycodes.info

Aku memang suka buat benda-benda kreatif http://www.smileycodes.info. Jadi, hasil barang-barang tersebut, akan ku jual kepada sahabat-sahabat di sekolah, saudara mara dll. Sebahagian daripada untungnya, akan dimasukkan ke dalam tabung Palestin.

Baru-baru ni, berbuka puasa di rumah sepupuku (moreh sebenarnya sebab pergi lepas terawih). Lantas ku siapkan penanda buku yang pernah diminta oleh sepupuku. Fikir bentuk penanda buku yang sesuai untuknya. Inilah hasilnya:

Sepupuku ini juga memang 'kepala bisnes' juga. Dia meminta bantuanku untuk membuat penanda buku tersebut setelah menerima tempahan daripada sahabat-sahabatnya nanti:


Kalau nak patternnya, boleh tengok di sini.

Akhir sekali, selamat beramal pada hari-hari akhir bulan Ramadhan ini. http://www.smileycodes.info

0 comments:

Berkatalah dengan akal dan jiwa, kerana itu anugerah Pencipta dan ternyata natijahnya akan lebih bahagia. ^_^

Post a Comment

 
Copyright © 2009-2017 Tutorial Blog ^_^: Overlapping Hearts Bookmark
Design by a.a.ghariib