STATUS UPDATED!
FEEL FREE TO ASK~
Tutorial Blog ^_^: SPM-ing...

Sekiranya anda berminat untuk membaca artikel Islam, info semasa, kisah nabi, kisah pengajaran dan lain-lain, bolehlah pergi ke Khaleefah Allah ^_^ Followlah blog ini dan blog itu sekiranya berbaloi untuk difollow. Sebarang ulasan adalah amat amat amat amat diharapkan.
Any Requests or Questions?

Jom, tukar link~

SPM-ing...

29121432H
Assalamualaikum... Maaf, lama tak mengemaskini blog. Seperti yang kita semua sedia maklum, sekarang musim cuti persekolahan. Yeay~ Namun begitu, masih ada pelajar yang hadir ke sekolah untuk menduduki peperiksaan SPM..
Abangku: "mengucapkan selamat bertarung dengan SPM kepada calon2 di seluruh Malaysia... Semoga dikurniakan Allah SWT keputusan yang terbaik; untuk kalian dan untuk ummah. Bit taufiq, and put your best efforts, and put your full trust in Allah, because He knows what is best for you... SPM salah satu tangga dari tangga-tangga kehidupan. Bagaimana anda mendakinya menentukan apakah tangga yang bakal menyusul seterusnya. Hidup ini adalah perjuangan. Perjuangan itu tidak akan berhenti. SPM bukan penamat, ia permulaan. Hadapilah ia dengan dua sikap orang mukmin: penuh optimis dan pengharapan!"

Doakan kejayaan kami semua, batch 7 yang sedang berjuang menghadapi SPM.

11A+ InsyaAllah.

Perkenankanlah ya Allah~

"Maka apabila engkau telah selesai (dari sesuatu urusan), tetaplah bekerja keras (untuk urusan yang lain), dan kepada Tuhanmu, berharaplah." (Quran, asy-Syarh, 94:7-8)

Hablun-minallah, hablun-minannaas...

0 comments:

Berkatalah dengan akal dan jiwa, kerana itu anugerah Pencipta dan ternyata natijahnya akan lebih bahagia. ^_^

Post a Comment

 
Copyright © 2009-2017 Tutorial Blog ^_^: SPM-ing...
Design by a.a.ghariib